Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Backwards Compatible στο Xbox One το Ninja Gaiden II

*
Όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Inside Xbox, το Ninja Gaiden II που κυκλοφόρησε για Xbox 360 είναι πλέον playable στο Xbox One μέσω Backwards Comptability. Επιπλέον ο τίτλος έχει λάβει τις απαραίτητες βελτιώσεις και εκμεταλλεύεται τα χαρακτηριστικά του Xbox One X. Πρωταγωνιστής στο Ninja Gaiden II είναι ο θρυλικός ninja Ryu Hayabusa που πρέπει να αντιμετωπίσει εκατοντάδες εχθρούς, σε ένα ταξίδι που θα καθορίσει το μέλλον της ανθρωπότητας. Τέλος υπάρχουν ακόμα πέντε παιχνίδια που μπορείτε πλέον να απολαύσετε, τεχνικά αναβαθμισμένους στο Xbox One X και πιο συγκεκριμένα τα Splinter Cell: Double Agent, Splinter Cell: Conviction, Splinter Cell: Blacklist, Fable II, and Fable III are now all Xbox One X-enhanced.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*